Ny design

Regelbundna läsare märker av en viss skillnad i design.
Det har jag Michał Sadowski att tacka för! :)

4 kommentarer:

kd35a (pp) sa...

Jag vet inte hur det ser ut på din dator, men hos mig ser det ganska knasigt ut...

Isak Gerson sa...

Vad gillar du inte med det?

kd35a (pp) sa...

Allt är för brett enligt mig, blir svårt att läsa då. Och inga tydlig avgränsningar så att man vet vad som är vad.

Praeterea Censeo Spyken Esse Delendam sa...

Men texten vill jag ha bredd på. Dessutom vill jag få plats med bilder och videos. Och avgränsningar kan jag inte göra, det är det blogspot som gör. Men jag har aldrig haft avgränsningar. Och bredden har jag haft längre.

Isak Gerson

Isak Gerson
Foto av Mathias Heinel

Om mig

Jag skriver egentligen på http://isakgerson.se/. Den här bloggen är tänkt som "överblivet".
Filosofi- och politikstuderande vid Lunds Universitet. Före detta student vid Katedralskolan Lund, Naturvetenskapliga programmet. Radikalliberalt kristen, fredshävdande, ekonomiskt högerorienterad, opragmatisk demokratihävdande, brinnande lobbyistisk, starkt immaterialrättskritisk, extremliberal pirat. 

Vilka rättigheter jag hävdar

Kopimi (från ”copy me”, kopiera mig). Å ena sidan ett imperativ, vars ursprung hänförts till dansande barns utrop. Å andra sidan beteckningen på en livshållning, animerad av lusten till att kopiera och kopieras.
Kopimi skiljer sig sålunda såväl från copyright, den moral som förfäktar att kopiering bör begränsas med rättsliga medel, som från copyleft, den rörelse som syftar till att med rättsliga medel utfärda formella tillstånd till kopiering. Kopimi som imperativ och livshållning skall heller inte blandas samman med en vurm för själva tekniken som gör storskalig kopiering möjlig.

Creepers och dylikt

MediaCreeper Creeper