Ett STFU till alla bakåtsträvande "Gröna"

En svagt missriktad ilska mot den rödgröna rörelsen. Dom som får mest plats i miljödebatten. Miljöpartiet, Greenpeace o.s.v. Här är varför er gudsbenådade energi från Gud inte riktigt håller:

1 kommentar:

Valter Lindmark sa...

Ingen har väll sagt att vindkraften är felfri?
Tittar man på alternativen så blir det ju en annan diskussion, men den kan vi ta över msn eller liknande för jag kommer nog inte kolla upp om du svarar här ^^

Isak Gerson

Isak Gerson
Foto av Mathias Heinel

Om mig

Jag skriver egentligen på http://isakgerson.se/. Den här bloggen är tänkt som "överblivet".
Filosofi- och politikstuderande vid Lunds Universitet. Före detta student vid Katedralskolan Lund, Naturvetenskapliga programmet. Radikalliberalt kristen, fredshävdande, ekonomiskt högerorienterad, opragmatisk demokratihävdande, brinnande lobbyistisk, starkt immaterialrättskritisk, extremliberal pirat. 

Vilka rättigheter jag hävdar

Kopimi (från ”copy me”, kopiera mig). Å ena sidan ett imperativ, vars ursprung hänförts till dansande barns utrop. Å andra sidan beteckningen på en livshållning, animerad av lusten till att kopiera och kopieras.
Kopimi skiljer sig sålunda såväl från copyright, den moral som förfäktar att kopiering bör begränsas med rättsliga medel, som från copyleft, den rörelse som syftar till att med rättsliga medel utfärda formella tillstånd till kopiering. Kopimi som imperativ och livshållning skall heller inte blandas samman med en vurm för själva tekniken som gör storskalig kopiering möjlig.

Creepers och dylikt

MediaCreeper Creeper