Rättelse

Det verkar som om det har blivit ett allvarligt fel. Flera av de större politiska bloggarna har gått ut med informationen om STIM:s stämning. På Sydsvenskans ledarblogg skriver Henrik Bredberg idag om möjligheten att det inte är STIM som stämmer Pizzeria Lazio utan SAMI. Jag ska kolla upp det, och troligtvis kommer snart en rättning i mitt inlägg, och även ett mail till de andra stora bloggar som skildrat händelsen.

Jag ber om ursäkt om sydsvenskans information är sann, till er och till STIM.
Isak Gerson

Inga kommentarer:

Isak Gerson

Isak Gerson
Foto av Mathias Heinel

Om mig

Jag skriver egentligen på http://isakgerson.se/. Den här bloggen är tänkt som "överblivet".
Filosofi- och politikstuderande vid Lunds Universitet. Före detta student vid Katedralskolan Lund, Naturvetenskapliga programmet. Radikalliberalt kristen, fredshävdande, ekonomiskt högerorienterad, opragmatisk demokratihävdande, brinnande lobbyistisk, starkt immaterialrättskritisk, extremliberal pirat. 

Vilka rättigheter jag hävdar

Kopimi (från ”copy me”, kopiera mig). Å ena sidan ett imperativ, vars ursprung hänförts till dansande barns utrop. Å andra sidan beteckningen på en livshållning, animerad av lusten till att kopiera och kopieras.
Kopimi skiljer sig sålunda såväl från copyright, den moral som förfäktar att kopiering bör begränsas med rättsliga medel, som från copyleft, den rörelse som syftar till att med rättsliga medel utfärda formella tillstånd till kopiering. Kopimi som imperativ och livshållning skall heller inte blandas samman med en vurm för själva tekniken som gör storskalig kopiering möjlig.

Creepers och dylikt

MediaCreeper Creeper